Avatar uživatele
www

Je nějaký rozdíl v chuti klasicky smaženého kapra při odstranění jeho šupin ‚na košilku‘ a klasicky oškrábaném?

Samozřejmě, platí to jen pro ty, co mají rádi kapra v trojobalu s kůží.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 3625 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Mě to chutná stejně,jen když je s kůží a je studený je kůže gumová.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
beer

Mám stejnou zkušenost jako dědapetr a protože právě tu gumovost mám rád, odstraňuji šupiny většinou seškrabováním.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tazatelka

Chuť rybího masa neovlivní způsob, jakým ho šupin zbavíte.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek