No ten tvaroh nebo pudink … nevím. Má to v sobě dost vody a
pravděpodobně to změní strukturu.
Jedlé to bude, ale chutné?
A ta meruňková kapsa, není náhodou dopečená ze zmrazeného polotovaru? To
by taky asi nebylo nic moc znovu zmrazit.
Upravil/a: nyjono
0 Nominace Nahlásit |
Vyhnul bych se tomu. Zdravotně nezávadné to nejspíš bude (pokud to bylo nezávadné před zmražením) ale nevěřím tomu, že se to neprojeví na kvalitě. Ale já jsem na tohle cíťa. Považuju za zvrhlost zmrazovat i chléb, stejně tak jej balit neprodyšně do igeliťáku. Radši budu žvýkat tvrdé kůrky než to co se vyndá o dvou dnech z igelitu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |