Si myslím, že teplé by to nikdo nežhral, kromě tebe, tudíž nejsou mezi obyvatelstvem empirické zkušenosti. Budeš muset obětovat po jednom balení dotyčných pochutin a zehřát to… zdrcne se/nezdrcne se? Přijímám sázky ;)
0 Nominace Nahlásit |
Zahřívání povede ke snížení počtu prospěšných mikroorganizmů, bakterií. Nejlepším způsobem „zahřátí“ je nechat je nějakou dobu stát při pokojové teplotě na delší dobu. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Tak, nevím, jak by se ta „čulifinda“ v hrnci chovala, třeba srazila.
Poznal bys, jak moc je z ní kvalitní tvaroh ;D Ze zkyslého mléka dělávala
maminka tvaroh (svařila).
Kefír jsem ohřívala jen v těstě (koláč, vafle, lívance).
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
Marci, " nechat je nějakou dobu stát při pokojové teplotě na delší dobu. 🙂"…to je fajná věta (;
Během vaření kefíru tvaroh samozřejmě nezískáme ;)
„Existuje však „ale“. Jakékoli zahřívání kefíru povede ke
snížení počtu prospěšných mikroorganismů.“
„Jak zahřát kefír?“
Source: https://purity.techexpertolux.com/cs/texnika/microwave/mozhno-li-gret-v-mikrovolnovke-kefir.html
ohřátím se ty dobré bakterie zabíjí a při ohřátí na nižší ohřívací teplote to nakysne. ale ano, ohřát můžeš všechno… Jen ten empirizmus prováděj někdy o sobote, kdy budeš králem záchoda jenom Ty.. a až se vystrábiš dej vědět výsledek 😁
vystrábiť sa – vykurýrovat se – uzdravit.
joo bobky, tak hento hore keď vypiješ, bobky mať nebudeš ešte
dlho 😂😂
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |