Avatar uživatele
anonym

Je lepší udělanou polévku z druhého dne ohřát v mikrovlnce nebo ohřát v hrnci? Nebo to je jedno?

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2658 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Je pravda, že mikrovlnce je to rychlejší, ale u ohřívání polévky, omáčky apod. upřednostňuji ohřátí na plotně i kvůli chuti.

Získala jsem kdysi negativní zkušenost s ohříváním vody. Po vyndání hrnku z trouby jsem vodu zamíchala, a „explodovala“.

Záleží na každém, co si vybere

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dubraro

Pro rychlost a pohodlí v mikrovlnce. Pro chuť na plotně.
Polévka ohřátá v mikrovlnce nemá rovnoměrnou teplotu, např. tekutina je horká a brambory uvnitř studené.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Danina65

Jako ostatní, je to rychlejší, ale nemůžu si pomoci, na plotně ohřátý pokrm má jinou chuť.Lepší.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tatanka

Určitě na plotně, starší polévku je lepší převařit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek