Je pravda, že mikrovlnce je to rychlejší, ale u ohřívání polévky, omáčky apod. upřednostňuji ohřátí na plotně i kvůli chuti.
Získala jsem kdysi negativní zkušenost s ohříváním vody. Po vyndání hrnku z trouby jsem vodu zamíchala, a „explodovala“.
Záleží na každém, co si vybere
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Pro rychlost a pohodlí v mikrovlnce. Pro chuť na plotně.
Polévka ohřátá v mikrovlnce nemá rovnoměrnou teplotu, např. tekutina je
horká a brambory uvnitř studené.
0 Nominace Nahlásit |
Jako ostatní, je to rychlejší, ale nemůžu si pomoci, na plotně ohřátý pokrm má jinou chuť.Lepší.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |