Ne, je to nemoc.
Olivový olej je pro smažení nevhodný, bod zakouření má jen 210 °C.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, pokud je olej za studena lisovaný (většina). A mně nechutná, ani na
olivovém oleji, vhodném, pro tepelnou úpravu.
Zdravý je smažený na sádle (vysoký bod kouřivosti, bez přepálení) nebo
ghí (na každou várku v kastrolu/pánvi, raději nové). Případně na oleji
(reději řepkovém, než slunečnicovém, s přidáním PL sádla,
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 847 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Relativně ano, pokud nebude přepálený, ale ta tvoje čeština…
0
před 849 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Velice těžko se odhaduje pojem „zdravé“ potraviny. Pro někoho ano, pro někoho ne. Bylo by to na dlouho, ale nebudu se zde rozepisovat.
0
před 849 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Správný řízek je na másle. Olivový olej je do salátů, případně na pečení
0
před 848 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |