ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář před 4010 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Čím je v čokoládě méně kakaa, tím je méně kvalitní – na zbytek
si odpověz…
😉
A nebo si počti – http://kvalitapotravin.webnode.cz/cokolada/ .
3Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, quentos, elektrikář
před 4010 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všechno co je dobré je nezdravé, ale klidně si ji dej.
Doplňuji:
Když se nad tím zamyslím, tak od kdy potřebuje naše tělo kakao ? Kde ho
asi bralo dříve.
Upravil/a: mosoj
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, hanny 2
před 4010 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není zdravá. Když už má člověk chuť na čokoládu, měl by si dát minimálně se 70% obsahu kakaa.
0 Nominace Nahlásit |
Nejen že má malý obsah kakaa ( měl by být 43% ), obsahuje cukr, ale hlavně obsahuje nezdravé tuky. Je to jen „náhražka“ čokolády a vůbec by čokoládou neměla být nazývána.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4010 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kde jsou ty časy kdy se do čokolády vracelo vylisované kakaové máslo, Dnes se to dohání rostlinými tuky, Mají delší trvanlivost proti oxydaci a doplňuje se to ečky
0
před 4010 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |