Samozřejmě, že ano. Pokud máš pařáček nebo obyčejný cedník, v krajní nouzi i v utěrce. Vodu v hrnci přivedeš k varu – dobré je přihodit nějakou bylinku – třeba libeček, vůně se do brambor natáhne. Na to postavíš patřičné náčiní (ten pařáček, cedník nebo čistou utěrku – tu natáhneš, ale tak, aby se v ní brambory válely jako v hamaku a kolem zajistíš třeba režnou nití). Na to dáš brambory – lepší jsou menší. Buď oloupané nebo překrájené, nové i ve slupce, ovšem dobře omyté. Přiklopíš a „vaříš“. Jak dlouho? No, až jsou brambory měkké. To poznáš vidličkou. Myslím, že půl hodinky – podle velikosti – by mohlo bohatě stačit.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, anonym
před 4225 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |