Zmražením popraskají buňky a po rozmražení tak bude zelí změklé a
´pustí´ vodu.
Takže – zmrazit lze, otázkou je další použití – uvařit půjde bez
valné změny kvality, na syrový salát bude ale ´mlandravé´…
Každopádně je doporučuju před zmražením nakrájet nebo nakrouhat, po
rozmražení by se to dělalo špatně.
0 Nominace Nahlásit |
Zelí určené k vaření lze nastrouhat a zmrazit,
po uvaření se chuť nijak lišit nebude.
Ale nemrazila bych zelí určené k snědku za syrova.
Místo salátu by z něj bylo „bláto“.
0
před 3799 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |