Avatar uživatele
MITKEPEK

Jde zmrazit a následně po rozmražení použít syrové červené zelí?

Jde zmrazit a následně po rozmražení použít syrové červené zelí?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3799 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Zmražením popraskají buňky a po rozmražení tak bude zelí změklé a ´pustí´ vodu.
Takže – zmrazit lze, otázkou je další použití – uvařit půjde bez valné změny kvality, na syrový salát bude ale ´mlandravé´…
Každopádně je doporučuju před zmražením nakrájet nebo nakrouhat, po rozmražení by se to dělalo špatně.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Zelí určené k vaření lze nastrouhat a zmrazit,
po uvaření se chuť nijak lišit nebude.

Ale nemrazila bych zelí určené k snědku za syrova.
Místo salátu by z něj bylo „bláto“.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek