Z těchto surovin vznikne „čeponěalca“, ale můžeš tomu říkat v pohodě francouzské brambory. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jasně…
Budou to francouzské brambory ´po česku´…
😉
Francouze bych kvůli francouzským bramborám o vejce nepřipravil…
;-DD
0 Nominace Nahlásit |
To ti zasvěceně zodpoví mistr Babica.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3608 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
to asi ne ..ale když vynecháš ty čili papriky, tak ze zbytku si můžeš udělat dobrej bramborovej salát na vánoce
0 Nominace Nahlásit |
Půbod kvalitních indegriencí by neměl mít žádný vliv na
recepturu.
Doplňuji:
„původ“
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Láďa Hruška to prej zvládnul, je to někde na youtube, a dokonce to dal i bez těch brambor.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |