Avatar uživatele
anonym

Jde z českého salámu, polský vajec, německých brambor, alpské soli a cayenskýho pepře udělat „francouzské brambory“ ?!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bolak, marci1, gecco před 3608 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Z těchto surovin vznikne „čeponěalca“, ale můžeš tomu říkat v pohodě francouzské brambory. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Jasně…
Budou to francouzské brambory ´po česku´…
😉
Francouze bych kvůli francouzským bramborám o vejce nepřipravil…
;-DD

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Děda Louda

To ti zasvěceně zodpoví mistr Babica.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

to asi ne ..ale když vynecháš ty čili papriky, tak ze zbytku si můžeš udělat dobrej bramborovej salát na vánoce

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

a čech to zblajzne i čínskymi paličkami…

;-Q

v lepšom prípade „bagrom“

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Půbod kvalitních indegriencí by neměl mít žádný vliv na recepturu.
Doplňuji:
„původ“

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Láďa Hruška to prej zvládnul, je to někde na youtube, a dokonce to dal i bez těch brambor.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Proč by nešly,to nepoznáš jestli jsou odjinud.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek