Uvařit ´turka´, přefiltrovat a usušit…
😉
S „domácími prostředky“ jen těžko…
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, anonym, briketka10, Luxx, ptáč
před 3298 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ne, ta se dělá sušením v proudu teplého vzduchu
4Kdo udělil odpovědi palec? ptáč, annas, briketka10, anonym
před 3298 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Instantní káva vydrží otevřená (v uzavřené krabičce) asi čtyři týdny, čili asi stejně jako ta mletá z vakuovaného balení. Takže teď nechápu, proč to dělat…jedině že bys měl rád studenou kávu k dortu (ke kakaové bábovce) jako občas já, tomu ale nevěřím…ještě k tomu bez kofejnu…:DDD
Upravil/a: Agneta
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, gecco
před 3298 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě podomácku ne.
http://www.kavovnik.cz/clanky/instantni-kava-a-jeji-vyroba/
Určitě né způsobem filtrováním turka a pak usušit.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máš lyofilizační přístroj, tak ano. Uvaříš silného turka, přefiltruješ a následně ve vakuu za velmi nízké teploty usušíš. V žádném případě se to nedělá sušením v proudu teplého vzduchu.
Upravil/a: Lamalam
0
před 3297 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za instantní bych zaplatil 500 až 1200 korun. Důvody, proč kupuji instantní a mletou, je zbytečné rozebírat.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |