Četla jsem kdysi radu na přesolený špenát, že se má přidat vajíčko nebo na zjemnění smetana, ale bohužel jsem to zatím nevyzkoušela.
0 Nominace Nahlásit |
Ano,dá se přidat smetana a je to vyzkoušený recept a ta může trošičku srazit slanost.
0 Nominace Nahlásit |
jj brambor je na to super. Syrový brambor dáme do špenátu a celé to chvilku povaříme. Brambor vsákne slanost a pak ho jen vytáhnem a mělo by to být určitě lepší.
0 Nominace Nahlásit |
Přesolení,tak jakož přepepření se už nedá nijak upravit.Musel by jsi toho pokrmu z X násobit. mirlin
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |