Protože chcu, aby mi žaludek ještě dlouho vydržel a zároveň si chci kávu vychutnat, „českého turka“ už dávno nedělám a nekonzumuju. V práci a v hospě espresso, doma variaci na „pravého turka,“ tobě bych doporučil například frenčpress. Prostě cokoliv, co způsobí krátké luhování kávy kvůli senzorickým vlastnostem, plus co ti zároveň zabrání v částečné konzumaci lógru, čemuž se u českého turka nevyhneš.
0 Nominace Nahlásit |
Drape za 1 mžik ti ta vodou spařená káva ve víru předešlého zalití ani nestačí vyplout z5 k hladině abys ji spařil druhým přelivem tak nač pak celý šálek kávy nezalít NAJEDNOU na jeden jediný „záliv“??? 🤷♂️
PROZRADÍ MNĚ TO UŽ NĚKDO KONEČNĚ?!!!?
(‚Záliv‘ proto bo káva se zalívá ne přelívá 🤷♂️🤷♂️🤷♂️)
Já mám mžiky dost dlouhé. Uvař si kávu s několikaterým přelitím a druhou na jedno zalití. Všeho dej stejně, ochutnej a poznáš která je lepší.
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |