Taky je trochu rozdilna cena,barva mouky,neni hladka jako hladka,protoze od kazdeho vyrobce je jina.
0 Nominace Nahlásit |
Každá má i jiné vlastnosti. Dvounulková je nejpoužívanější na těsta, která vyžadují delší zpracování. Dám příklad třeba na vizovické těsto, které se hněte i několik hodin. To jen z vlastní zkušenosti. Před týdnem jsem použila nějakou mouku na perníkové těsto a je v něm mouka cítit,místo aby se rozležela, musím zadělat znovu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |