Avatar uživatele
talka

Jaký má význam hořčice přidávaná k uzeninám?

Snad pro lepší strávení? Někdo ji nechce, že mu zastíní chuť uzeniny.
Doplňuji:
Já mám raději dijonnaise/omáčku-nevysychá jako hořčice (při delší době použití).

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: talka

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, anonym před 3769 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

K některým uzeninám si hořčici dám, nejlíp s křenem – ale k jiným je opravdu příliš ´humpolácká´ – třeba domácí polosušené klobásy si hořčicí opravdu nekazím.
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Jedná se hlavně o kombinaci chutí a každému může chutnat kombinace jiná.
Párek mám rád třeba s hořčicí či křenem (i kombinací obého), dobrou klobásu nebo domácí uzené pak bez jakéhokoliv ochucovadla 😉
Doplňuji:
Také množství ochucovadla je věcí chuti jednotlivce, někdo třeba mizernou chuť uzeniny raději přerazí chutí dobré hořčice ap. 🙂

Upravil/a: www

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

je to jen doplněk chuti,raději samotné maso ,bez ní,ale každej to máme jináč,
Doplňuji:
třeba k ovárku patří křen,někdo má rád k párku hořčici,
směsici chutí neodhadneš u nikoho,každej to má jináč

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek