Snad pro lepší strávení? Někdo ji nechce, že mu zastíní chuť
uzeniny.
Doplňuji:
Já mám raději dijonnaise/omáčku-nevysychá jako hořčice (při delší
době použití).
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, anonym před 3769 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
K některým uzeninám si hořčici dám, nejlíp s křenem – ale
k jiným je opravdu příliš ´humpolácká´ – třeba domácí
polosušené klobásy si hořčicí opravdu nekazím.
😉
0 Nominace Nahlásit |
Jedná se hlavně o kombinaci chutí a každému může chutnat kombinace
jiná.
Párek mám rád třeba s hořčicí či křenem (i kombinací obého), dobrou
klobásu nebo domácí uzené pak bez jakéhokoliv ochucovadla 😉
Doplňuji:
Také množství ochucovadla je věcí chuti jednotlivce, někdo třeba mizernou
chuť uzeniny raději přerazí chutí dobré hořčice ap. 🙂
Upravil/a: www
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit |
je to jen doplněk chuti,raději samotné maso ,bez ní,ale každej to máme
jináč,
Doplňuji:
třeba k ovárku patří křen,někdo má rád k párku hořčici,
směsici chutí neodhadneš u nikoho,každej to má jináč
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |