Odpoveď byla označena jako užitečná
Rozdíl byl (zda stále je, to nevím), v delší době krmení. .
Mladé husičky se jedí na moravských hodech v červenci a srpnu, ale ty pěkně vykrmené právě o svatomartinských posvíceních, říká J. Vodochodský.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?terry Nahlásit |
Svatomartinská husa je normální husa, která se tradičně dělá na svátek sv. Martina, stejně jako třeba kapr ke štědrovečerní večeři.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |