Avatar uživatele
Lorax

jaký je rozdíl mezi mlýnkem na sůl a běžným solením (jemná sůl)?

Proč používat mlýnek na sůl, když se dá koupit ta samá sůl a už rozdrcená?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gecco před 2855 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Rozdíly jsou:

  1. efekt – když solíš steak u grilu – ve ´společnosti´, vypadá to prostě úplně jinak (na druhou stranu – kotel polívky v hloubi kuchyně mlýnkem nesolí ani snobi)
  2. hrubá sůl v mlýnku vydrží délě ´čerstvá´ (NaCl je hygrokopický a může ´nasát´ i pachy)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Rozdíl žádný není. Jen takto solit možná vypadá efektněji. Mlýnky se solí navíc většinou obsahuje mořskou sůl, což považuju za druhou ligu, protože chutná nahořkle díky obsahu chloridu hořečnatého. Brrr. Jen zase blbá a předražená móda.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek