Můžete mi prosím někdo říct, jaký je rozdíl mezi jablečným octem a klasickým octem kvasným? Jaké jsou účinky na organismus kvasného octa, jesti nějaké pozitivní jsou:)? Díky moc!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5312 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
obecně kyselá strava organismu neprospívá, kromě klasického překyselení žaludku se už léta s překyselením organismu spojuje začátek rakovinného bujení. Dále např. candida apod. Naopak prospěšný může být jako oplach na vlasy. Opravdu ale jen zevně, jinak bych se snažila konzumaci kyselého stáhnout na minimum, a když už si nemůžeš pomoct, tak alespoň hned kompenzovat něčím zásaditým.
pravý jablečný ocet je vyráběn kvašením šťávy z celých, čerstvých jablek. Za své léčebné účinky vděčí vysokému obsahu minerálů, které se vyskytují v jablkách. Aktivní složkou jablečného octa není pouze kyselina octová, ale kombinace minerálů. organické hmoty a kyseiny octové.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |