Odpoveď byla označena jako užitečná
Hotovka je už hotové jídlo, které se už pak jen servíruje. Například kuchař dopoledne uvaří hrnec svíčkové a k tomu udělá šišky houskových knedlíků. A přes obědy jídlo pak už jen vydává.
Minutka je naopak jídlo, které se dělá až v momentě konkrétní objednávky, takže se nepřipravuje dopředu. Příkladem je kuřecí steak s hranolkami. Příprava tohoto jídla je mnohem kratší než u svíčkové, a proto se jí říká minutka.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?icurusL Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |