Odpoveď byla označena jako užitečná
1 – Na varenie sa používa čistá horká 100% čokoláda
2 – „normálna“ čokoláda je vlastne čokoláda s prísadami, kde
percento čokolády nie je 100%
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, johana 56, quentos, briketka10
před 4289 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?quentos Nahlásit |
to je mi taky otázkou, protože čoko na vaření má cca 25% kakaové hmoty, zbytek je rostlinné tuky a emulgátory. 100% čokoládu si udělej tak, že si rozpusť kvalitní-100% kakao ve vodě a vlej si to do obalu od bonboniéry. Hele, na 11let máš celkem zajímavé dotazy a odpovědi, že?
0 Nominace Nahlásit |
tady je tabulka pro srovnání :
http://www.svet-potravin.cz/clanek.aspx?id=2874
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, johana 56, Drap
před 4289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozdíl může být v barvě, vůni, chuti, atd. – podívej na testy, ta
na vaření je až dole:
http://www.svet-potravin.cz/clanek.aspx?id=2874
0 Nominace Nahlásit |
ad led)
slovensky horká == česky hořká
zní to dobře, že na vaření se používá „čistá horká 100%
čokoláda“
🙂
0
před 4289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lili tady máš vysvětlivku ohledně hořké čokolády a její temperování https://www.cokoladovnajanek.cz/blog/jaka-ma-byt-cokolada-na-vareni/
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |