Na to, jak je který chleba údajně zdravější, celkem házím bobek. Hlavně by měl být chutný a vydržet tak aspoň tři dny. To splňuje zpravidla kváskový chleba, ale hodně záleží na konkrétní pekárně. Ty malé bývají většinou lepší.
0
před 3085 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ty tmavé z Penamu mi chutnají, gtakže jsou zdravé a to jsem je do nedávna měl denně čerstvé přímo z výroby a za pár korun
0
před 3085 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„Praktické rady:
Aby byla zajištěna co největší rozmanitost stravy, druhy celozrnného
chleba a pečiva je vhodné střídat.“
http://www.kaloricketabulky.cz/chleb-celozrnny-zitny-penam-fit-den/
Pozor, celozrné pečivo má více lepku a lepek je skrytý" zabiják zdraví"
;)
Strava má být pestrá… Je to tedy s pečivem prašť jak bouchni 🙂
Tmavé pečivo více ucpává tkáně a sliznici střeva, brání ve
vstřebávání živin (malnutrice), způsobuje lymfatické otoky a domnělou
obezitu (spolu s mléčnými výrobky).
http://www.zdravapotravina.cz/chleba/penam-fit-den-penam-a-s
http://pi-centrum.e-shoper.net/clanky/275-gluten---pomaly--tichy-zabijak/.
http://paleorecepty.cz/lepek-tichy-zabijak/
http://www.zahady-zdravi.cz/zdravy-zivot/ostatni/skryty-zabijak-lepek
Před těmito „chleby“ s karamelem jsme byli před časem varováni. Nejsou
vhodné k pravidelné konzumaci (přestože se zdají býti zdravější než
pšeničné pečivo).
Upravil/a: da ny
0
před 3085 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |