Odpoveď byla označena jako užitečná
Tuto potravinu mám rád a nabízím:
Čočka na topince:
Suroviny
Vyrobit topinky. Čočku uvařit bez namáčení, osolit. Před úplným
změknutím přidat nakrájenou klobásu, na samý závěr v tom rozmíchat
syrové vejce s pepřem, česnekem, dochutit a nakonec vlažné jídlo smíchat
s nakrájenou zelenou cibulkou.
Výsledek snažení namazat na (třeba také očesnekovanou) topinku. Mám
zásobu mražených hub a dávám je tam také – už během vaření
čočky – a chutná to převelice i bez nich, vyzkoušej !!
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
čočka
1 vepřová kotletka nebo plátek krkovičky
česnek,cibule
1 silnější list červeného zelí
1 vajíčko
sůl,pepř podle chuti
Na pánvičce orestuji maso s cibulkou a česnekem,mezitím povařím čočku (nerozvařit).Na dno malé zapékací misky položím zelný list,přidám čočku,na ni plátek masa,zaliji šťávou a šoupnu do trouby.Po zhruba deseti minutách rozklepnu na maso vajíčko a nechám asi pět minut zapéct.Vajíčko přizdobím zelenou petrželkou a kapii.Klasická příloha chléb, sterilovaná okurka.
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |