na spagety jedine parmazan (alebo podobny syr napr. Gran moravia), obsahuje vela tuku, ale ma vyraznu chut takze ho staci male mnozstvo
Upravil/a: dalid
0 Nominace Nahlásit |
Jak myslíš nejzdravější? Z určitýho pohledu by na „potravinovém“
trhu nemělo být nic nezdravého! Máš tušení, kolik toho je?
Já konkrétně na špagety výhradně „Grana Padano“.
0 Nominace Nahlásit |
Chutný je parmazán/ový typ sýra..
V jídelně nám kuchařky sypaly těstoviny eidamem s rozpuštěným máslem,
nebo prohřály v taveném (nezdravém) sýru se šunkou,
Mozzarella je na „mdlé“ těstoviny nevýrazné chuti.
0
před 3076 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |