Používali jsme léta plátěný pytlík,do kterého se poleva vložila,pak
se pomalu vymačkávala na perníčky,lze též použít zdobičku,ale ta je
dost malá
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Zdobi%C4%8Dka+pern%C3%AD%C4%8Dk%C5%AF&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CJOZteuWy8ICFXQatAodU0QAtQ
Přikládám jeden recept
Potřebujete: 180 g moučkového cukru, 1 bílek, pár kapek
citronové šťávy
Postup: polevu jen lehce promíchejte.
Nedejte na rady a polevu nikdy nevyšlehávejte. Při zdobení by se „rozpíjela“ a pevnou rovnou čáru byste nenamalovali. Polevu jen lehce promíchejte. Naberete-li ji na lžíci, měla by velmi pomalu stékat a na hladině vytvářet čáru, která zůstane pár vteřin pevná. Stéká-li příliš rychle a na hladině se vám čáry nevytvářejí, je třeba přidat cukr. Je možné, že jste měli příliš velký bílek anebo zapomněli nahradit cukr, který jste při přesívání nepoužili. Pokud je poleva příliš tuhá a ze lžíce spíše spadne, než aby z ní stékala, přidejte podle potřeby pár kapek citronové šťávy
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |