jenom když je v akci (slevě) Tesco,.Lidl, Kauf či Billa, značka – neznačka, v nouzi med do čaje, kávy, dá se
0 Nominace Nahlásit |
Cukr v krystalické podobě – továrně „vydolovaný“ nikdy v životě používat nebudu. Proč také? Ovoce, zelenina, semena, … Člověk s těmi nerafinovanými cukry získá mnohem více energie na mnohem delší dobu.
0 Nominace Nahlásit |
Normálním cukrem!
Mimochodem: zase tu někdo lže!
: http://www.odpovedi.cz/otazky/cim-si-sladite-caj-kafe
0 Nominace Nahlásit |
tento https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/abf/abf4276affcd3d7630ae0716c6ec2530--mmf250x250.jpg
0 Nominace Nahlásit |
cukor je vrah.
nesladím.
stačí to množstvo sladkého jedu v kupovaných potravinách – najmä
pekárenskych a mliečnych výrobkoch.
o umelohmotných aditívach ani nehovorím.
😉
0
před 3295 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Umělá sladidla jsou větší zlo než rafinovaný cukr. Relativně přijatelný je nerafinovaný třtinový cukr. Nejméně škodlivý je xylitol z březové kůry. Možné je použít jako sladidlo naklíčený ječmen.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |