Mám jít dělat do závodní kuchyně. HR manažerka se mě ptala jestli umím s konvektomatem. To už už jsem nastudovala (existuje YouTube). Zajímají mě spíše s čím můžu ještě počítat, protože se chci jít ptát ještě jinde.
Zajímavá 0 před 413 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Personalu v zavodnich kuchynich je malo. Myslim, ze te radi vyskoli v obsluze vsech pristroju, ktere maji. Na vsechno existuje navod.
0 Nominace Nahlásit |
V klidu, každý někdy začínal. To jen ti vyvolení umí a rozumí všemu
od narození. 😉
Nejčastější je opravdu konvektomat. Dále v kuchyni najdeš velké pánve a
kotle (na polévky, omáčky). Někde bývá i šoker. Ani jedno však není
náročné na obsluhu.
Pro představu se podívej do odkazů.
https://www.gastromania.cz/panve-sklopne.html
https://www.promos-gastro.cz/varny-kotel-smazici-panev-gastro-sporak-varidlo-pecici-trouba-varna-stolicka-do-kuchyne/69-varne-kotle/
https://www.onlinegastro.cz/sokery/
0 Nominace Nahlásit |
Když nemáš potuchy o velké kuchyni, tak nechápu co tam chceš dělat.
0
před 413 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |