Avatar uživatele
LenkaN

Jaké si vybrat nože,aby se nám při přípravě jídla dobře pracovalo? http://keramicke-noze-akce.cz/keramic­kenoze-culinario

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 4087 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Nám se velmi osvědčily do ruky velmi dobře padnoucí nože model Bucanero s teflonovým povrchem! Např. „velký“ – 23,5cm., naprosto luxusní ocel, pogumovaná rukojeť:
http://www.kup­dnes.cz/3ks-italskych-nozu-model-bucanero-s-teflonovym-povrchem-velky-23-5cm-naprosto-luxusni-ocel-pogumo-1541/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Keramické nože šetří vitamíny v potravinách které se stykem s kovem ničí. Jinak na nich nic zajímavého nevidím.Snad se nemusí tak často brousit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek