Záleží kde sušené kvasnice používáš. Já je dávám společně
s dalšími přísadami na výrobu domácího chleba.
https://beta.ctrlv.cz/YaRq
4Kdo udělil odpovědi palec? Arne1, orwell, Kepler, aliendrone
před 1735 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Použila jsem snad jen dvakrát. Bylo to ok, ale na čerstvá to nemá! Ta chuť, vůně, to je něco úžasného.
3Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone, Kajoch
před 1735 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nooo… mám. ;) :)
Můžu potvrdit, že ve mně kvasily VÝBORNĚ! Šmarjá, připojit se tenkrát zadnicí na rozvod plynu, tak vydělám balík. No dobře, možná ne, ale každopádně jsem se cítil dokonale konkurenceschopný plynovodu Progress! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Jednoznačně preferuji čerstvé.Třeba kvasnicovou pomazánku mám moc rád a samotné kvasnice od dětství s oblibou pojídám jen tak dodnes.Ale asi jsem,možná v tomhle vyjímka,protože to mám podobné i s rybím tukem:)
0 Nominace Nahlásit |
alien: Malvína právě vychvaluje to klasické droždí, ale to je jedno. Mně taky za mlada droždí chutnalo a následky děda komentoval: to se snažíš naučit prdel zpívat? Ale na plynovod to nebylo, spíš na biologickou zbraň.
Kepler>>> Jo? Asi máš pravdu, ale mně sušené droždí prostě voní přímo neodolatelně (normální je také dobré, ale nic, kvůli čemu bych si dal nohu za krk). Jen ty brutus následky mne odrazují od pravidlelné konzumace coby laskominy. A když si na to vzpomínám, tak nejen že jsem po něm prděl, ale i krkal jak o život. NJN, když už člověk najde něco dobrého, VŽDYCKY do toho vletí nějaké vidle. :(
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |