Nějčastěji ho jím tak jak je. Jinak smažený na pánvi – obalený ve
vajíčkách a strouhance – jako obyčejný smažený sýr. Nebo pečený
v troubě zabalený do alobalu.
Jinak nic z výše uvedeného.
Upravil/a: Zvidatel
0 Nominace Nahlásit |
Občas v listovém těstě s brusinkama, častěji na chleba s máslem, špetkou sardelové pasty, cibulí a chilli – variace na pivního psa.
0 Nominace Nahlásit |
Nejraději mám okořeněný hermelín na grilu s rohlíkem a brusinkovou omáčkou.
0 Nominace Nahlásit |
Já si hermelín nekazím žádným způsobem, je to chuť sama. Maximálně jej na obloženém talíři doplním pálivým paprikášem, nakládanou červenou paprikou, šunkou nebo uzeným. Kdo chce ještě nějaké koření, doplním hostům individuálně. Nejlepší je s bílým pečivem.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Upravuju ho kousnutím zubama, tím upravím jeho velikost tak aby se mi vešla do úst.
0 Nominace Nahlásit |
Protože vím, že plísňové a zrající sýry (syrečky, romadur apod.)
nejsou
pro člověka (střeva) žádné terno, takové sýry téměř nekonzumuji.
Pokud si dám 3× v roce hermelín, nijak ho neupravuji.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |