Avatar uživatele
with.love

jaké brusinky na brusinkové sušenky?

když budu dělat brusinkové sušenky, mám dát spíše nějaké nakládané než sušené brusinky? máte kdyžtak nějakou značku?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, hanny 2 před 4315 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

brusinkový džem

Doplňuji:
Damiano dobře já myslela džem na namazání
těch sušenek již hotových otázka nebyla dobře
specifikovaná..

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

Nejlepší jsou ty doma zavařené. Vzpomínám na nedělní obědy u babičky. Dostávali jsme jich tak pro chuť lžíci na broušených oválných mističkách. To byla pro nás děti lahůdka. Ještě dnes po padesáti letech když si na to vzpomenu se mi zbýhají sliny Brusinky maminka přebrala, orthala zbytky stopiček propláchla a ve šťávě kterou to pustilo nechala s cukrem provařit. Přelilo se do sklínek a ve vroucí vodě sterilizovalo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Při vší úctě k Briketce a elektrikáři doporučuji zásadně sušené, protože džem do těsta na sušenky nepatří. Bylo by moc lepivé, táhlé, připalovalo by se a brusinky samy by se ti mohly spálit nebo být moc suché a tvrdé.
Kdysi jsem sháněla recept na brusinkové sušenky, protože jsem jednou jedla v Americe u kamaráda fakt vynikající – s třtinovým cukrem, ale ty byly z obchodu, takže tam recepis nešlo „vymámit“. Ale našla a vyzkoušela jsem nedávno tento (jen jsem dala půl na půl bílou a celozrnnou mouku, protože mám radši výraznější chuť tmavého pečiva) a vynechala jsem čokoládu. Byly skvělé. Takže brusinky na sušenky – zásadně sušené.:-)
http://blog.ba­bovko.cz/2012/08/­brusinkove-cookies-s-kousky-cokolady.html?m=1

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek