Nejlepší jsou ty moje, domácí, pouze solené. Jinak si mezi značkami nevybírám. Jím pouze solené a nemám své vybrané oblíbence.
0 Nominace Nahlásit |
Já si ty značky nějak nepamatuju, snad jen Strážnické nebo Bohemia. Ono je to na jedno brdo, až na ty příchutě. Ale všechny musí být jen mírně solené, z příchutí preferuji česnekové.
0 Nominace Nahlásit |
Které jsem miloval k pivu, byly ty, které se prodávaly hospodách. Dnes je sice vyrábějí, ale chutí jsou na úrovni Bohemia, tedy hnusné.
0 Nominace Nahlásit |
Hobžovi česnekové.
Kdysi bývali takové ty bílé (polystyren 😉 ) ale ty už jsem dlouho
neviděl. Já vím, nejsou to přímo brambůrky. A ty současné varianty jsou
docela o ničem. Jo a teď jsem objevil ještě nějaké cizrnové a
čočkové, tak ty jsou také zajímavé.
0 Nominace Nahlásit |
Ta, kterou mám zrovna na stole. Problém je ale v tom, že většinou na stole žádné nejsou (přítelkyně tvrdí, že te nemůžeme kupovat neb jsem klustý)
0
před 1456 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dochy. Kdysi bývaly krekry, které se musely doma hodit do oleje… a máš pravdu, že chutnaly jako polystyren, ne-li hůř.
Kdysi ještě za dob Československé Socialistické Republiky byli k dostání a já je docela mohl. Hotové, už se nikam neházeli. Teď když koupím něco podobného je to většinou jen přesolenej hnus – kromě té soli bez chuti.