Avatar uživatele
Eva Tučná

Jak zvýšit PH piva, následně zapít jedlou sodou?

Zajímavá 0 před 1218 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Smack

Citronová šťáva = vymačkat citron.

Upravil/a: Smack

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Ametyst

Nepít desítku, ale aspoň dvanáctku. Ležák obsahuje méně purinů, které zvyšují kyselost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

A k čemu to je, znehodnocovat před pitím pivo? Když tě nechutná, tak ho nepij.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

A k čemu to potřebuješ? Nestačilo by ti pít Pilsner:
„Je pravda, že pivo je dobré na zažívání, protože je zásadité?
Principiálně, žádné pivo nemůže být zásadité. Všechna piva mají pH v rozmezí 4,1–4,9. Plzeňské pivo má ale jednu z nejnižších kyselostí a zároveň vysoký obsah hořčin, podporujících vylučování žluči. A právě díky těmto dvěma skutečnostem může pomáhat při překyselení žaludku po těžkých jídlech.“

Zdroj: https://www.praz­droj.cz/1608-petr-havl-ek-doporu-uje-zam-it-se-na-nutri-n-hodnoty-a-pou-it-suroviny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1158 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek