Nepít desítku, ale aspoň dvanáctku. Ležák obsahuje méně purinů, které zvyšují kyselost.
0
před 1218 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A k čemu to je, znehodnocovat před pitím pivo? Když tě nechutná, tak ho nepij.
0
před 1218 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A k čemu to potřebuješ? Nestačilo by ti pít Pilsner:
„Je pravda, že pivo je dobré na zažívání, protože je zásadité?
Principiálně, žádné pivo nemůže být zásadité. Všechna piva mají pH
v rozmezí 4,1–4,9. Plzeňské pivo má ale jednu z nejnižších
kyselostí a zároveň vysoký obsah hořčin, podporujících vylučování
žluči. A právě díky těmto dvěma skutečnostem může pomáhat při
překyselení žaludku po těžkých jídlech.“
Zdroj: https://www.prazdroj.cz/1608-petr-havl-ek-doporu-uje-zam-it-se-na-nutri-n-hodnoty-a-pou-it-suroviny
0
před 1218 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |