Lze je sušit, zavařovat, při zavařování se přidáváji také např k hruškám, marmelády, vína, a v neposlední řadě naložit a vypálit.
0 Nominace Nahlásit |
Babička dělala marmeládu, zavařovala, sušila tuším do čaje, pekla
buchty, už si na vše nevzpomenu.
Tipy najdeš tady:
Zdroj: www.google.com/m?client=ms-opera-mini&channel=new&q=Plody+je%C5%99abiny+recept
0 Nominace Nahlásit |
Zrovna včera jsme dělali tuto marmeládu a je opravdu velice dobrá:
Zdroj: http://www.toprecepty.cz/recept/7852-zdravotni-marmelada-z-cerneho-jerabu---aronie/
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, hippeace, Kerberus
před 4814 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek