Za v podstatě jediné rozumné zpracování ovoce považuju bečku a pak
pálenici…
😉
4Kdo udělil odpovědi palec? Elk, iceT, johana 56, kolobezka2
před 3389 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Špendlíky mají velmi jemnou vůni a příjemně nasládlou chuť. Můžete
je stejně jako ostatní ovoce přidávat do různých buchet nebo koláčů,
nejlepší je však špendlíková marmeláda. Při jejím vaření myslete na
to, že se jedná o plod trochu kyselejší, tudíž doporučuji přidat
větší množství cukru, než je běžné například u jahod nebo jiného
sladkého ovoce.
Též se z nich dělá prý pálenka,docela rád bych jí koštnul.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |