Avatar uživatele
anonym

Jak zmírnit sůl v sýrové pomazánce?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, iceT, johana 56, arygnoc před 4161 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Dnes jsem zrovna četla radu v jednom časopise – přidat zakysanou smetanu, jogurt nebo tvaroh. Záleží na konzistenci.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Tvaroh,ten by mohl pomoci.Přidávám ho běžně,nic s tím nezkazíš.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Pokud by se do tvojí pomazánky hodila cibule,tak ji tam najemno nakrájej,cibule též vytahuje sůl.
Ups…méně nasolit,když už je to slané…no nevím,nevím…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
havířka

Přidat sýr ci smetanu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

já bych ji třeba méně nasolil, ale s těmi mléčnými produkty to taky není špatné ,),)
Doplňuji:
iceT: jo tak ..no tak potom bych to méně nasolil už při výrobě ,),)

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Přesolenou pomazánku lze zředit .Tvarohem, taveným sýrem, smetanou, majonézou.Strou­hanou vařenou bramborou nebo prolisovaným vejcem na tvrdo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek