Dnes jsem zrovna četla radu v jednom časopise – přidat zakysanou smetanu, jogurt nebo tvaroh. Záleží na konzistenci.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud by se do tvojí pomazánky hodila cibule,tak ji tam najemno
nakrájej,cibule též vytahuje sůl.
Ups…méně nasolit,když už je to slané…no nevím,nevím…
0 Nominace Nahlásit |
já bych ji třeba méně nasolil, ale s těmi mléčnými produkty to taky
není špatné ,),)
Doplňuji:
iceT: jo tak ..no tak potom bych to méně nasolil už při výrobě ,),)
Upravil/a: zjentek
0 Nominace Nahlásit |
Přesolenou pomazánku lze zředit .Tvarohem, taveným sýrem, smetanou, majonézou.Strouhanou vařenou bramborou nebo prolisovaným vejcem na tvrdo.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4101 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |