Po namočení do vody vynikne její specifické aroma, které vetšinou
neubere na své intenzitě ani jako pozdější přísada v jídle.
Jak je možné zmírnit toto aroma?
Předem děkuji za odpovědi.
Zajímavá 0 před 1461 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Koupit si čerstvé :)
Mně to třeba voní, záleží taky, jakou máš kvalitu, já je vždycky
kupovala ve zdravé výživě. Při přípravě jsem je vždycky nejprve zalila
vařící vodou, aby se nacucaly a vodu vylila. Pak jsem je hodila pokrájené
už k vroucí polívce a řekla bych, že tak intenzivně pak cítit
nebyly.
0
před 1460 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 626 | |
da ny | 600 | |
zjentek | 569 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |