Avatar uživatele
Shady Pony

Jak zmírnit aroma sušené houby shiitake?

Po namočení do vody vynikne její specifické aroma, které vetšinou neubere na své intenzitě ani jako pozdější přísada v jídle.
Jak je možné zmírnit toto aroma?
Předem děkuji za odpovědi.

Zajímavá 0 před 1509 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Koupit si čerstvé :)
Mně to třeba voní, záleží taky, jakou máš kvalitu, já je vždycky kupovala ve zdravé výživě. Při přípravě jsem je vždycky nejprve zalila vařící vodou, aby se nacucaly a vodu vylila. Pak jsem je hodila pokrájené už k vroucí polívce a řekla bych, že tak intenzivně pak cítit nebyly.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek