Před zahájením sezónního prodeje živých ryb v prodejních stáncích je provozovatel povinen: vyžádat si u místně příslušné okresní / městské veterinární správy určení veterinárních podmínek pro sezónní prodej ryb od … do.......( musí být stanovena příslušná sezóna, pro níž se veterinární podmínky určují) podle ustanovení § 25 odstavce 2 zákona č.166/99 Sb., o veterinární péči.
" V případě, že provozovatel má v záměru ryby při sezónním prodeji zabíjet, kuchat případně porcovat musí okresní/ městskou veterinární správu požádat o vydání osvědčení ve smyslu § 22 ( zákona č.166/ 1999 Sb.), odst. 1), písmeno a) o splnění požadavků a podmínek stanovených pro zacházení se živočišnými produkty.
Pokud se vám jedná i o obecné informace k zahájení podníkaní. Pročtěte informace na odkaze, je zde vše velmi přehledně a jasně napsáno.
Hodně štěstí v podnikání 😉
Zdroj: http://www.jakpodnikat.cz/jak-zacit-podnikani.php
0 Nominace Nahlásit |
musíš kontaktovat veterinární správu aby ti vydala povolení
0
před 5559 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek