Na smažení a do omáček, protože se nepřepaluje a v omáčce se spojí s tekutinou 🙂
5Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, hanulka11, Damiana, elektrikář, jirkajirka
před 4320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
záleží na tom, jestli v kuchařině nebo cukrařině. V cukrařině jej používáme převážně na ředění čokolády, nebo do nějakého toho krému (ale to v malém množství)
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, hanulka11, Damiana, jirkajirka
před 4320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já ho používám do těsta na záviny
1.těsto
40dkg hladké mouky
1 žloutek
1 lžíce cukru krupice
1 1/2 dcl mléka
1 100% tuk /nastrouháme/
2. těsto
1/2 kg hladké mouky
1/2 lahve piva
1 tuk 100%/nastrouháme /
3.těsto
1/2 kg hladké mouky
1 100% tuk /nastrouháme/
2 dcl vody
náplně volíme dle chuti a sezóny, makové, tvarohové ,ořechové,
ovocné s tvarohem
šiml/tvaroh s mákem a rozinkami/
jablka, višně – zkrátka co máme doma a co nám chutná
jinak na 100%tuku i smažím
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Sůwa, jirkajirka
před 4320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |