Avatar uživatele
anonym

Jak vyudit kuře v udírně?Mám ho předvařit nebo jen naložit do nějakého láku?díky za radu.šárka

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5074 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Tady máte vše o uzení
http://www.udir­ny.cz/obsah-uzeni/?utm_sou­rce=adwords&ut­m_medium=cpc&ut­m_campaign=uze­ni&utm_conten­t=uzeni

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
GM

Kuřata v půlkách před uzením nasolím, případně lehce potřu česnekem, naskládám do hrnce a nechám takto naložené 3 dny. Do láku je nedávám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek