Avatar uživatele
láďa1

Jak vařit čočku abychom po jídle neměli"větry"?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4760 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

„V konečné fázi přípravy jídla přidat saturejku“:

Zdroj: zdrava-vyziva.doktor­ka.cz/coka-a-jeji-zdravotni-ucinky/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tatanka

Konzumovat jakékoliv luštěniny bez následných reakcí organizmu je spojeno s tímto rizikem. Dle mého to vařením nelze potlačit, nicméně toto nriziko za to určitě stojí. Kdo krk. a prd. ten si zdraví tvrdí!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jmhad

V každém receptu čtete,že se luštěniny uvaří ve vodě,ve které se namáčeli,přes noc.Zkuste tu vodu vylít a uvařit je v čisté vodě.Výsledek je pak trochu jiný.Pokud se toho nesní hafa.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
FOX.IK

tepelnou upravou, pripadne korenim jen zmirnite nadymave ucinky, nikoli odstranite

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek