Nedavno jsem je delala taky-lisky uvarit ve slane vode domekka,mezitim
rozpustit maslo a pridat hladkou mouku a udelat jisku,zalit mlekem a za staleho
michani povarit na malem ohni.
Lusky scedit a dat do omacky,pridat kysanou smetanu a dochutit soli,octem nebo
citronovou stavou.
Ja misto mleka davam smetanu sladkou nebo napul s mlekem. Dobrou chut.
4Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, mirlin, modrypezotek, flodur
před 5233 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zde vynikající recept i s videem jak na to!
Zdroj: http://ekucharka.net/zelene-fazolky-na-smetane
0 Nominace Nahlásit |
Nesmíte z nich před vařením zapomenout strhnout s ťopkou tuhhé vkákno, uvařit, zahustit moukou okyselit přidat kys. smetanu. Nebo jen pomastit máslem jako přílohu k masu bez omáčky.
Dělám k nim ztracená vejce.( Do vařící osolené vody s octem rozklepnout vejce a nechat asi 3 minuty povařit.)
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |