Avatar uživatele
mirlin

Jak uvařit zelené lusky utržené z keříku na kyselo.Nejsou z nálevu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Sopka, anonym, bari před 5184 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Nedavno jsem je delala taky-lisky uvarit ve slane vode domekka,mezitim rozpustit maslo a pridat hladkou mouku a udelat jisku,zalit mlekem a za staleho michani povarit na malem ohni.
Lusky scedit a dat do omacky,pridat kysanou smetanu a dochutit soli,octem nebo citronovou stavou.
Ja misto mleka davam smetanu sladkou nebo napul s mlekem. Dobrou chut.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
verka

Když přidáte usmaženou slaninu třeba na kostičky, nic tím nezkazíte.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
atriplex

Zde vynikající recept i s videem jak na to!

Zdroj: http://ekuchar­ka.net/zelene-fazolky-na-smetane

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Nesmíte z nich před vařením zapomenout strhnout s ťopkou tuhhé vkákno, uvařit, zahustit moukou okyselit přidat kys. smetanu. Nebo jen pomastit máslem jako přílohu k masu bez omáčky.

před 5165 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
lorja

Dělám k nim ztracená vejce.( Do vařící osolené vody s octem rozklepnout vejce a nechat asi 3 minuty povařit.)

před 5183 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek