Normálně: koupíš ji vcelku, napíchneš ji na hák.
Jako, kdybys někdy bourala jehně, nebo prase, nebo byla na exkursi v masným závodě (nebo tak něco), tak bys věděla, že se maso napichuje na hák.
Jasně, běžně se napichuje na hák celá hnáta, nebo celá žebra, nebo tak něco. Ale napíchnout jde i cca 3 lb vážící kousek! 😉😎😀
0
před 209 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můžete použít několik metod. První je použití specializovaného nástroje, jako je masové kleště nebo pinzeta na maso. Druhým způsobem je použití dvou vidliček k zvednutí a otočení masa.
Pokud ani jedna z těchto možností není k dispozici, můžete zkusit následující techniku: nakrájejte plec na menší, snadno zvládnutelné kousky, které můžete snadno otočit a manipulovat.
Pokud však chcete maso uchovat celé, můžete pod něj umístit ohebný drát nebo pečicí šňůru a použít je k pevnému uchopení kusu masa.
Nezapomeňte, že při manipulaci s teplým masem je vždy nezbytné používat kuchyňské rukavice nebo utěrky k ochraně rukou před popálením.
0
před 209 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |