c = (m/M)/ V
m/M = c * V
m = cVM
a pokud je to myšleno jako
c = m /(M/V)
tak
m = (c*M)/V
Zdroj: vlastní hlava 🙂
0 Nominace Nahlásit |
To vypadá na složený zlomek, který nejdříve musíte usměrnit a pak z obyčejného zlomku vyjádříte m tak, že jej dáte na opačnou stranu rovnice s opačnou ekvivalentní úpravou.
0
před 5271 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5282 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2684 | |
quentos | 1806 | |
mosoj | 1594 | |
led | 1386 | |
marci1 | 1360 | |
aliendrone | 1217 | |
zjentek | 1108 | |
Kelt | 1042 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |