Není to nejkvalitnější maso. Někdy tuhé, někdy ne – záleží na tom jak dlouho je odleželé. Řešil bych to naložením do marinády, nejlépe na 24 hodin, ale stačí i míň.
0 Nominace Nahlásit |
Vepřové raminko používám nejradši, peču je, dusím,
dělám z něj minutky i řízky. Nikdy jsem je neměla tvrdé.
Přikrýváte maso při pečení pokličkou nebo druhým pekáčkem?
Na kůrčičku stačí odkrýt chvilku před dopečením.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |