Nedávno jsem jedla kefírovou buchtu s výbornou polevou. Nebyla ale
ztuhlá, takže čokoláda nepraskala. Byla spíš kašovitá, ale výborná.
Nevíte jak na to? Díky moc! :)
Doplňuji:
*neztuhne
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? terry, iceT před 4641 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já dělám podobnou z Ledových kaštanů. Rozpuštíš ve vodní lázni
dvoje – troje (podle velikosti moučníku) a poliješ. Díky
krémovitějšímu vnitřku neztuhne tolik jako klasická poleva, je tedy lehce
mazlavá, ale chuť je delikátně lahodná.
Někdy je dám rovnou nalámané na horký moučník – třeba na perník a
rozpustí se tam samy. Pak stačí jen lehce rozetřít a nechat vychladnout a
ztuhnout.
0 Nominace Nahlásit |
Já dělala čoko polevu ze sáčku. Také neztuhla. Podívej se v obchodě. něměl by se tam přidávat tuk a asi by měla být v prášku, nebo v sáčku tuhá a rozmíchá se v s vodou při mírném zahřátí.
0
před 4641 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |