Dík.
Omlouvám se, za špatnou formulaci.
Těsto po tepelné úpravě. Tortily po vychladnutí ztvrdnou a nelze je
zarolovat.
Budou se podávat za studena potřené pomazánkou.
Tu nemohu natírat na ohřátou placku.
Děkuju.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz, Kepler před 3116 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No, když jsem dělala domácí tortily, po upečení se vložily mezi
utěrky.
http://recepty.vareni.cz/domaci-tortilly-se-sadlem/
Po vychladnutí stačí potřené vodou ohřát chvilku v MT.
3Kdo udělil odpovědi palec? terry, Drap, briketka10
před 3116 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
v lednici, nebo mrazáku
2Kdo udělil odpovědi palec? terry, briketka10
před 3117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Těsto by mělo být vláčné a nelepivé, nesmí vysychat. Může se uchovat zabalené do mikrotenu v ledničce. Při dalším zpracování by ale mělo mít pokojovou teplotu.
2Kdo udělil odpovědi palec? terry, briketka10
před 3117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
osobně bych je napařil, řekl bych, že se jen lehce nahřejí a pak poměrně rychle vychladnou.
0 Nominace Nahlásit |
IceT, mezi suché utěrky?
Vždy 1 placku, utěrku, placku, utěrku, ..atd?
Co brání ztvrdnutí?
Děkuju
Dávala jsem je pod na sebe pod jednu utěrku, aby byly zakryté. Myslím, že ztvrdnutí zabrání utěrka, která nabere trochu tepla a hlavně páry od teplých tortil. Brambory po scezení taky zakryju utěrkou, pokud je hned nenandávám na talíř, a když nemám úplně hotové maso, zakryju utěrku ještě talířem.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |