Oni ti okorajíé když je máš rozbalené nebo v papíře když je máš ale v celofan. sáčku pořádně zabalené tak ti neokorá
vlastní zkušenost
0 Nominace Nahlásit |
No a i když už okorají, namočím je asi na den (nebo přes noc) do
mléka a použiju na zapékání, nebo na sýrovou omáčku, prostě aby
přešly tepelnou úpravou.
Předpokládám, že mluvíme o okorání, ne o plísni 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |