Avatar uživatele
TechLili

Jak to, že kvasnice nezemřou po své dehydrataci?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, zjentek před 1662 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Odpoveď byla označena jako užitečná

Kvasinky docela nezemřou, ale jejich množství se sníží. Je rozdil m mezi sušeným a instantním droždím.

Pokud vás víc zajímají postupy, pročtěte si práci v odkazu – na str. 24 a níž.

"Vliv kvality droždí na finální objem a kvalitu pekařských výrobků "
Diplomová práce
Bc. Pavel Vrtílek, DiS.
Mendelova univerzita Brno
Agxrochemická fakulta

První odkaz na stránce

https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&q=Vliv+kvali­ty+dro%C5%BEd%C3%AD+na+f­in%C3%A1ln%C3%AD+ob­jem+a++kvalitu+pe­ka%C5%99sk%C3%BDch+v%C3%­BDrobk%C5%AF++

Upravil/a: annas

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?TechLili Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Často se do těchto výrobků přidává sacharid trehalóza, který se vyskytuje přirozeně v tělech mnoha organismů. U rostlin pomáhá přežít suchá období a díky němu se po zavlažení opět rozvinou, např. je to známé u vranečku Selaginella lepidophylla neboli „růže z Jericha“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Po určité době také zemřou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
da ny

Přístup k internetu máte, tak hledejte(učte se) a nečekejte na odpověď,
která „přijde na tácku“
V dnešní době je to už i u žáků ZŠ, SŠ běžné, u VŠ podmínkou.
🙂

před 1662 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek