Odpoveď byla označena jako užitečná
Kvasinky docela nezemřou, ale jejich množství se sníží. Je rozdil m mezi sušeným a instantním droždím.
Pokud vás víc zajímají postupy, pročtěte si práci v odkazu – na str. 24 a níž.
"Vliv kvality droždí na finální objem a kvalitu pekařských výrobků
"
Diplomová práce
Bc. Pavel Vrtílek, DiS.
Mendelova univerzita Brno
Agxrochemická fakulta
První odkaz na stránce
Upravil/a: annas
4Kdo udělil odpovědi palec? vagra, RyuzakiKate, independent, TechLili
před 1662 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?TechLili Nahlásit |
Často se do těchto výrobků přidává sacharid trehalóza, který se vyskytuje přirozeně v tělech mnoha organismů. U rostlin pomáhá přežít suchá období a díky němu se po zavlažení opět rozvinou, např. je to známé u vranečku Selaginella lepidophylla neboli „růže z Jericha“.
0 Nominace Nahlásit |
Přístup k internetu máte, tak hledejte(učte se) a nečekejte na
odpověď,
která „přijde na tácku“
V dnešní době je to už i u žáků ZŠ, SŠ běžné, u VŠ
podmínkou.
🙂