Avatar uživatele
flodur

Jak sušit nať z celeru a petržele aby nezežloutla a zůstala zelená?

Bydlím v paneláku.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5160 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Pokud mate susicku,tak v ni.Ja jsem susila v plynove troube na nejmensi stupen s otevrenymi dvirky-zustala pekne zelena.
Jestli mate horkovzdusnou,tak muzete uplne stejne,jen pustte jeste cirkulaci vzduchu,melo by to byt rychlejsi a nezapomente kontrolovat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pondělí

poradím lepší,nasekat nať mírně rozředit vodou a dát do kostičkovače ledu,a do mražáku,po zamrznutí,přesypat do sáčku,celou zimu přidávám do polévak omáček i pomazánek a mám pořád čerstvé a voňavé

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
verka

Hodně vzduchu, málo světla a pomalu sušit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Otrhat ze stopek.Rozložit na síto z pletiva proti mouchám. Sušit nad radiátorem nebo jiném zdroji tepla.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal

Pomalu a otáčet,někde v přítmí.Dobrá rada je ji mrazit

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek