Nikdy jsem rajčata nemrazila, proto nemám žádné zkušenosti. Ale něco jsem našla.
Rajčata
Rajčata obsahují velké množství vody, po rozmrazení se scvrknou, a proto
rozmrazená nejsou vhodná do salátů. Zralá, pevná rajčata necháme celá
v mrazničce předmrazit a pak je balíme do mikrotenových sáčků. Mrazit
můžeme i rozkrájená rajčata. Ta spaříme horkou vodou, oloupeme a
nakrájíme na měsíčky. Necháme na podnosu předmrazit a pak balíme do
mikrotenových sáčků. Rajčata můžeme zmrazit i jako pyré, kdy rajčata
rozmixujeme a rozdělíme do misek. Rajčata vydrží zmrazená 5 –
6 měsíců.
Zdroj: http://clanky.vareni.cz/zelenina-do-mraznicky-2dil/
0 Nominace Nahlásit |
Dosud se prodáva mražené lečo a rajčata jsou v něm normálně celá mražená,je fakt ,když rozmrzne je z nich jen břečka. Já tedy osobně mám raději rajčata/pokud jich mám nadbytek/naložená v nálevu . Mohou se použít na cokoliv, omáčku, polévku.....
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1699 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 602 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |