Na trzích bylo zakoupeno cca 500g kimchi ve sklenici kvasícího a stále kvasí. Celé odpoledne vozilo se v autě, teploty vysoké a v podvečer ujezeno, mňam a zbytek ve skle vloženo do mikrotenu, zabaleno a vloženo do lednice. Je to tak nějak správně? (Nebylo času řešit s trhovcem postup skladování).
Zajímavá 0 před 937 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kimči, které je již vykvašené, se skladuje v chladničce. Pokud ještě dokvašuje, tak se dokvašování zpomalí.
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že s kimchi můžeš zacházet obdobně jako s českým kysaným zelím.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |